סלט רצועות שורשים, יפהפה וטעים, שמגישים עם רוטב צ'ילי ולימון ושומשום שחור שגם מוסיף קראנצ'יות עדינה וגם ניגוד של צבע
בעזרת קולפן קולפים את הגזר, הזוקיני והמלפפונים. מעבירים לקערה עם מים וקרח. שומרים בקערה עם המים הקרים עד שרוצים להגיש. הקרח גם שומר על הפריכות של הירקות וגם מסלסל אותם.
פורסים את הצנוניות לפרוסות דקות מאוד ומוסיפים למים הקרים.
במחבת חמה, ללא שמן, קולים את השקדים עז הזהבה קלה.
קוצצים את העירית לטבעות דקות.
כשרוצים להגיש: מוציאים את הירקות מהמים ומסננים היטב מנוזלים. מפזרים מעל עירית, שומשום שחור ושקדים פרוסים.
מערבבים את מצרכי הרוטב ומזלפים על הסלט.