ירקות מוקפצים עם נתחי פרגית ברוטב אסיאתי שמכינים בקלות בבית. מושלם ככה לבד כמנה בפני עצמה או ביחד עם אורז או נודלס
פורסים את השום לפרוסות דקות ואת הבצל לרצועות.
חותכים את הגזר לחצי (אם משתמשים בגזר גמדי) או פורסים לטבעות דקות (אם משתמשים בגזר רגיל).
חותכים את הזוקיני לטבעות או למקלות בעובי 1 ס"מ.
בסיר רחב ונמוך מחממים שמן ומטגנים את הבצל והשום במשך 3-5 דקות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים פרגיות וממשיכים לטגן, על אש גבוהה, עד שהפרגיות משנות את צבען ומזהיבות מעט.
מוסיפים גזר וממשיכים לטגן, תוך כדי ערבוב, עד שהגזר מתחיל להתרכך. הוא לא צריך להיות רך ממש אלא רק להתחיל להתרכך. זה לוקח בערך 5 דקות.
מוסיפים זוקיני ומטגנים במשך 2-3 דקות נוספות.
מזלפים מעל רוטב סויה, צ'ילי, שמן שומשום וסוכר חום ומערבבים.
בכוס קטנה מערבבים קורנפלור עם מים עד שאין גושים יותר ושופכים פנימה. מערבבים וממשיכים לבשל במשך 2 דקות נוספות עד שהרוטב מסמיך.
מגישים עם שומשום או טבעות בצל ירוק.