גרסה מיוחדת לסלט אבוקדו עם ביצה קשה, מלפפון פציח ואצות פריכות שמוסיפות טונות טעם ומלא ערכים תזונתיים
קוליפם את האבוקדו וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ. חשוב לא לחתוך קטן מדי כי בזמן הערבוב האבוקדו גם ככה קצת נמעך ואנחנו רוצים ביסים של אבוקדו ולא אבוקדו מעוך.
חותכים את הביצה והמלפפונים לקוביות בגודל 1 ס"מ ופורסים את הצ'ילי לפרוסות דקות מאוד.
חותכים את האצות לרצועות דקות, אפשר בעזרת מספריים או בסכין חדה.
מערבבים בקערה את כל המצרכים פרט לאצות. טועמים ומתקנים תיבול.
מפזרים מעל רצועות אצות ומגישים מיד.