שמים את הקינואה בסיר בינוני, מעל אש נמוכה, ושופכים מעל את המים הרותחים. סוגרים עם
מבשלים במשך 20 דקות וסוגרים את האש. מניחים לקינואה לספוג את האדים עם סיר סגור במשך 10 דקות נוספים ומצננים.
חותכים את הגמבה והמלפפונים לקוביות קטנות ואת הפיטרוזיליה קוצצים דק.
מערבבים את כל המצרכים יחד.
מקלפים את שיני השום וכותשים.
מערבבים את כל המצרכים ומזלפים על הסלט. מערבבים היטב.
אם יש לכם בבית שאריות של קינואה מבושלת אתם יכולים להשתמש ב-1 ו-3/4 כוסות קינואה מוכנה.