כל המשפחה תתאהב – מרק עגבניות עם אורז, סמיך וקצת מתקתק, שמכינים ממש בקלות עם מצרכים שיש בבית
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות וכותשים את השום.
מגרדים את העגבניות על פומפייה.
בסיר גדול מטגנים את הבצל בשמן זית עד שהוא מתרכך.
מוסיפים שום כתוש ומטגנים במשך דקה.
מוסיפים את העגבניות שגירדתם, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, מים ותבלינים ומבשלים במשך 30 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים עד שהוא מתרכך.
- אם אתם אוהבים מרק במרקם חלק אפשר לטחון את המרק, לפני הוספת האורז, עד למרקם שאוהבים.
- אפשר להחליף את האורז הלבן באורז מלא (זמן הבישול יתארך) או בורגול או קינואה.
- אוהבים מרק קצת פיקנטי? מוסיפים 1/2 כפית פפריקה חריפה.