חסכוני בקלוריות, טעים בטירוף ומשתדך מעולה לאורז, קינואה, קציצות וגם ככה לבד - תבשיל כרוב ברוטב עגבניות של אמא שלי שמכינים ממש בצ'יק
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ואת הכרוב לקוביות גדולות.
אם משתמשים בעגבניות טריות מגרדים אותן על פומפייה.
בסיר גדול מטגנים בשמן את הבצל עד ריכוך.
מוסיפים את הכרוב ומטגנים, תוך כדי ערבוב, עד שהכרוב מתחיל להתרכך. בערך 10 דקות.
מוסיפים עגבניות מרוסקות, פפריקה, מלח ומים (המים צריכים לכסות את הכרוב) ומבשלים במשך 20 דקות עד אש בינונית עד שהכרוב רך אבל עדיין שומר על צורתו ולא מתפרק.
אם נראה לכם שחסר מים פשוט תוסיפו (אבל רותחים).