ארוחה מהירה ובריאה - סלט חסה עם פרוסות תפוחים, קוביות סלמון ושקדים קלויים. ויש גם רוטב ויניגרט מעולה וקליל
קולים את השקדים על מחבת עד הזהבה ומצננים.
צורבים את קוביות הסלמון על מחבת פסים, עם שמן זית,ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מפרקים את החסה ואנדיב לעלים וקורעים בצורה גסה.מניחים בקערה.
חותכים את התפוח והצנוניות, עם הקליפה, לפרוסות דקותומוסיפים לקערה.
מוסיפים את השקדים הקלויים.
מערבבים היטב את מצרכי הרוטב ומזלפים מעל.
- אפשר להוסיף לסלט עירית קצוצה.
- אפשר לוותר על הסלמון או לשים במקומו גבינה כחולה שאוהבים. היא תשתלב מעולה עם התפוח.
- אפשר להוסיף לרוטב גם כף רוטב צ'ילי מתוק או 1/2 כפית חרדל חלק.