מושלמות לצד התה או הקפה - עוגיות שיבולת שועל ותפוחים עם 1/4 כוס קמח בלבד! טעימות וסופר קלות להכנה
- קולפים את התפוח וחותכים לקוביות קטנות או מגרדים על החלק העבה של הפומפייה. מומלץ לסחוט מעט את הנוזלים אם מגרדים על פומפייה.
- בקערה בינונית שמים ביצים, סוכר, מייפל ושמן וטורפים היטב.
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
- מניחים תלוליות מהבלילה על תבנית תנור עם נייר אפייה. שימו לב: אם רוצים אותן יותר שטוחות כדאי לשטח כבר קודם כי הן לא משטחות הרבה בזמן האפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות או עד שהעוגיות זהובות. מצננים ושומרים בצנצנת סגורה.