2 מצרכים, 5 דקות הכנה וקצת סבלנות עד שזה קופא ויש לכם דפי יוגורט קפואים, ממש כמו גלידה, עם פירות צבעוניים
חותכים את הפירות לקוביות בגודל 1 ס"מ או לחצאים (אם מדובר בענבים לדוגמה).
אם משתמשים ביוגורט טבעי מוסיפים כפית סילאן או מייפל ומערבבים. אם משתמשים ביוגורט עם פרי, כמו פרילי לדוגמה, אין צורך להוסיף ממתיק.
מניחים נייר אפייה על תבנית שנכנסת למקפיא או על קרש חיתוך ומשטחים את היוגורטים שבחרתם על נייר האפייה עד לגובה של 1/2 ס"מ.
מפזרים מעל פירות שאוהבים ומכניסים למקפיא ל-3 שעות לפחות. עדיף למשך הלילה.
מוציאים, שוברים לצורות שרוצים עם היד או בעזרת סכין חדה, מעבירים לשקית או קופסה ועורמים אחד מעל השני. שומרים במקפיא.