Go Back
+ servings
הדפסה

טחינה ירוקה

גרסה מיוחדת וקרמית במיוחד לטחינה ירוקה עם המון עזבי תיבול שמוסיפים טעם דומינני ואבוקדו שמעדן את הכל. מושלם בתוך סנדביץ' עם עגבניות מתקתקות וגבינת מוצרלה.

זמן הכנה 5 דקות
מנות 2 צנצנות

מצרכים

  • 1/2 צרור עלי כוסברה או פטרוזיליה או עירית
  • 1 כוס עלי רוקט
  • 1/2 אבוקדו רך ובשל
  • 1/4 צילי ירוק טרי
  • 3/4 כוס טחינה גולמית מלאה
  • 3/4 כוס מים קרים
  • 1/4 כפית מלח

אופן הכנה

  1. טוחנים את כל המצרכים במעבד מזון עד שנוצרת טחינה סמיכה. אם רוצים אותה יותר דלילה מוסיפים עוד קצת מים ואם רוצים יותר סמיכה מוסיפים עוד קצת טחינה.