Go Back
+ servings
הדפסה

טחינה צהובה

שילוב מנצח של בריאות וטונות ערכים תזונתיים - טחינה צהובה עם כורכום ומיץ תפוזים שמוסיף מתיקות עדינה. הכי טעים בתוך סנדביץ' עם ביצה קשה או כרוטב לסלט.

זמן הכנה 5 דקות
מנות 2 צנצנות

מצרכים

  • 1 ס"מ שורש כורכום קלוף או כפית שטוחה אבקת כורכום
  • 1/3 כוס מיץ תפוזים
  • 3/4 כוס טחינה גולמית
  • 3/4 כוס מים קרים
  • 1/4 כפית מלח

אופן הכנה

  1. מגרדים את שורש הכורכום, על החלק הכי דק בפומפייה ומעבירים למעבד מזון.

  2. מוסיפים את שאר המצרכים וטוחנים במעבד מזון עד שנוצרת טחינה סמיכה. אם רוצים אותה יותר דלילה מוסיפים עוד קצת מים ואם רוצים יותר סמיכה מוסיפים עוד קצת טחינה.