סלט עגבניות חריף עם אפונת וואסבי שגם מוסיפה עוקצנות וגם מרקם קראנצ'י שקשה לעמוד בפניו
חותכים את העגבניות לקוביות. אם משתמשים בעגבניות שרי חותכים לרבעים.
קוצצים גס את עלי הכוסברה והנענע ומוסיפים לעגבניות.
חותכים את העירית לטבעות דקות ומוסיפים לקערה עם העגבניות ועשבי התיבול.
מערבבים בכוס שמן זית, מיץ לימון, מייפל ומלח ומזלפים על העגבניות. מערבבים היטב. עד השלב הזה אפשר להכין ולשמור במקרר עד ההגשה.
אם רוצים להוסיף גם שום ו/או צ'ילי אפשר להוסיף אותם עכשיו, חתוכים לפרוסות דקות.
לפני ההגשה: קוצצים את אפונת הוואסבי גס ומפזרים מעל הסלט. חשוב מאוד להוסיף את אפונת הוואסבי קרוב לארוחה אחרת האפונה מתרככת והקראנצ'יות הכייפית נעלמת.