לא תאמינו אבל בעוגיות האלה אין קמח וגם לא חמאה (או תחליפי חמאה). אתם חייבים לנסות
מועכים בננה בקערה ומוסיפים חמאת בוטנים וביצה. מערבבים היטב.
מוסיפים סודה לשתייה וסוכר ומערבבים.
מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים היטב.
מעבירים למקרר (או למקפיא) למשך שעה.
מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ובעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים מהתערובת. מניחים במרווחים די גדולים אחד מהשני על נייר האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 10 דקות או עד שהעוגיות זהובות בצדדים.
מקררים ורק אז זוללים.