ארוחת בוקר משביעה, בריאה, מתוקה וטעימה לכל השבוע
בקערה גדולה מערבבים שיבולת שועל, יוגורט, מייפל, חלב ותמצית וניל - ועכשיו מתחילים לשחק!
אופציה ראשונה: מועכים בקערה קטנה 2 תותים עד שהם מעוכים אבל יש עדיין חתיכות. מוסיפים 1/4 מכמות תערובת שיבולת השועל ומערבבים. מעבירים לצנצנת עד 3/4 גובה (כדי שיהיה מקום לתוספות מעל), סוגרים ושומרים במקרר למשך הלילה. כשרוצים לאכול, מפזרים מעל תותים חתוכים לקוביות, פרוסות שקדים ומעט עלי נענע.
אופציה שנייה: מועכים בקערה 10 אוכמניות עד שהם מעוכים אבל יש עדיין חתיכות. מוסיפים 1/4 מכמות תערובת שיבולת השועל ומערבבים. מעבירים לצנצנת עד 3/4 גובה (כדי שיהיה מקום לתוספות מעל), סוגרים ושומרים במקרר למשך הלילה. כשרוצים לאכול, מפזרים מעל אוכמניות, פקאנים שבורים ומעט עלי נענע.
אופציה שלישית: שמים בקערה 1/4 מכמות תערובת שיבולת השועל ומוסיפים כף קוקוס וכפית חמאת בוטנים ומערבבים היטב. מעבירים לצנצנת עד 3/4 גובה (כדי שיהיה מקום לתוספות מעל), סוגרים ושומרים במקרר למשך הלילה. כשרוצים לאכול מפזרים מעל בננות חתוכות ומעט קוקוס (אפשר לקלות אותו מעט במחבת).
אופציה רביעית: מועכים בקערה קטנה 1 קיווי קלוף עד שהוא מעוך אבל יש עדיין חתיכות. מוסיפים 1/4 מכמות תערובת שיבולת השועל וזרעי צ'יה ומערבבים. מעבירים לצנצנת עד 3/4 גובה (כדי שיהיה מקום לתוספות מעל), סוגרים ושומרים במקרר למשך הלילה. כשרוצים לאכול, מפזרים מעל קוביות קיווי וגוג'י ברי.