שווארמה ביתית שתגרום לכם להפסיק לאכול שווארמות בחוץ. בזכות צלייה נכונה, היא גם תהפוך לשווארמה הכי קריספית שתטעמו בחיים
שמים בקערה את הפרגיות ומזליפים שמן זית. מתבלים בכמון, פפריקה, הל, שבבי צ'ילי ופלפל שחור גרוס. מעסים היטב בידיים, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה ועד 12 שעות.
מחממים מחבת פסים עד שהיא לוהטת ועולה ממנה עשן. צולים את נתחי הפרגית כ-4 דקות או עד שהיא שהפרגיות משחימות. מפזרים מלח גס, הופכים, וצולים על צידם השני עוד כ-4 דקות. לאורך כל הזמן דואגים לשמור על אש גבוהה כדי לייצר טמפרטורה מקסימלית לאורך כל הצלייה. מה שמייצר מעטה חיצוני סופר קריספי.
מוציאים, פורסים דק דק ומגישים עם טחינה וירקות, לצד אורז מלא, מג'דרה, פיתה או טורטיות.