Go Back
+ servings
הדפסה
טבעות פנקייק תפוחים

טבעות פנקייק תפוחים עם רוטב מייפל

הכי טעים, משביע וקל להכנה! טבעות תפוחים עטופים בבלילת פנקייק. פשוט מושלם עם מייפל מעל

זמן הכנה 15 דקות
זמן בישול/אפייה 20 דקות
זמן הכנה כולל 35 דקות
מנות 10 פנקייקיןם

מצרכים

  • 4 תפוחים מסוג גרני סמיט או גאלה או גולדן
  • 2 L ביצים
  • 1 כף סוכר לבן או דמררה
  • 1 כוס חלב
  • 40 גרם חמאה מומסת
  • 1 כפית תמצית וניל איכותית
  • 1 ו-1/2 כוסות קמח כוסמין בהיר
  • 1 כף אבקת אפייה

אופן הכנה

  1. קולפים את התפוחים וחותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
    מוציאים את ליבת התפוח (החלק עם הגרעינים) בעזרת כפית פריזאית או כפית קטנה או
    סכין כך שיווצר באמצע מעין חור.



  2. בקערה גדולה טורפים את כל המצרכים פרט לקמח ואבקת
    האפייה.





  3. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שהקמח נטמע.



  4. משמנים מחבת במעט שמן או חמאה או תרסיס שמן.



  5. טובלים כל פרוסת תפוח בבלילה ומטגנים מ-2 הצדדים עד
    הזהבה.



הערות ושדרוגים

  • אפשר להגיש ככה עם מייפל מעל או לערבב סוכר וקינמון בקערה ולצפות את הפנקייקים בתערובת הסוכר.
  • אפשר כמובן להחליף את הקמח בקמח לבן.
  • לגרסת פרווה ממירים את החמאה בשמן קוקוס ואת החלב בחלב צמחי מכל סוג שאוהבים.