הכי טעים, משביע וקל להכנה! טבעות תפוחים עטופים בבלילת פנקייק. פשוט מושלם עם מייפל מעל
קולפים את התפוחים וחותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
מוציאים את ליבת התפוח (החלק עם הגרעינים) בעזרת כפית פריזאית או כפית קטנה או
סכין כך שיווצר באמצע מעין חור.
בקערה גדולה טורפים את כל המצרכים פרט לקמח ואבקת
האפייה.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שהקמח נטמע.
משמנים מחבת במעט שמן או חמאה או תרסיס שמן.
טובלים כל פרוסת תפוח בבלילה ומטגנים מ-2 הצדדים עד
הזהבה.