עוגת תפוחים בחושה, רכה ועם ריח משגע, שמכינים עם קמח כוסמין וסוכר דמררה. לא להאמין כמה קל להכין וכמה טעימה היא יוצאת
קולפים את התפוחים, מוציאים את הליבה עם הגרעינים
וחותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ.
בקערה גדולה טורפים את כל המצרכים פרט לקמח ולאבקת
האפייה.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה וטורפים היטב.
מוסיפים את התפוחים ומערבבים.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב ואופים
בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 35 דקות או עד שהעוגה זהובה ויציבה.
- אפשר לפזר מעל העוגה, לפני שמכניסים לתנור, מעט שקדים פרוסים או פקאנים טבעיים קצוצים גס.
- במקום קמח כוסמין אפשר לשים קמח לבן רגיל.