מרק דלורית וגזר, סמיך וקטיפתי, עם תוספת שהופכת אותו לטעים במיוחד. מגישים עם קרוטונים ופלפל שחור שמאזן את המתיקות הטבעית של הירקות
קוצצים את הבצל, השום והסלרי לקוביות קטנות ומטגנים בסיר בינוני עם שמן זית עד ריכוך.
קולפים את הירקות הכתומים וחותכים לקוביות די גדולות. מוסיפים לסיר. מטגנים במשך 10 דקות.
קולפים את התפוחים, חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר.
מוסיפים את התבלינים ומים רותחים עד כיסוי ומבשלים על להבה בינונית עד שהירקות רכים לגמרי.
טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט או במעבד מזון עד שהמרק חלק לגמרי.
בשלב הזה אפשר להוסיף קרם קוקוס (או שמנת) ולבשל ביחד עם המרק במשך 10 דקות או להוריד מהאש ולהגיש עם זילוף של קרם קוקוס או שמנת מתוקה וקרוטונים.