בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את כל מצרכי הבצק ומערבלים עד שנוצר בצק אחיד. אם צריך אפשר להוסיף 2 כפות מים. לשים מעט עם הידיים.
מרדדים את הבצק לריבוע בגודל התבנית ובגובה 1/2 ס"מ ומניחים בתוך התבנית. מומלץ להניח נייר אפייה בתחתית התבנית עם שוליים שיוצאים החוצה לחילוץ נוח וקל יותר. את יתרת הבצק שומרים במקרר בתוך ניילון או קופסה אטומה.
מעבירים את הבצק שבתבנית למקרר לרבע שעה ובינתיים מחממים את התנור ל-170 מעלות.
אופים את הבצק שבתבנית, ללא המילוי, במשך 15 דקות ומצננים.
בינתיים טורפים היטב את כל מצרכי המילוי פרט לתפוחים.
חותכים את התפוחים לקוביות קטנות ומפזרים על הבצק האפוי. אפשר גם למרוח על הבצק, לפני פיזור התפוחים, מעט ריבת תפוחים או תפוזים או משמשים.
שופכים את המילוי של הגבינה על הבצק האפוי למחצה עם התפוחים.
את הבצק שנותר ושמרתם במקרר מגרדים מעל הגבינה בעזרת פומפייה (החלק העבה). אפשר גם לפזר חתיכות קטנטנות של בצק.
אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך שעה ורבע או עד שהמילוי יציב בקצוות אבל טיפל'הרך באמצע.
מצננים היטב במקרר לפני שמפדרים באבקת סוכר וחותכים לקוביות.