פנקייקים מעולים מקמח כוסמין עם שדרוג של תפוחים שנותנים להם טעם ומרקם משגע וללא תוספת סוכר לבן - ארוחת בוקר מפנקת שילדים וגם המבוגרים אוהבים במיוחד.
מועכים את הבננה ומעבירים לקערה.
מגרדים את התפוח בפומפייה על החלק העבה ומוסיפים לבננה.
מוסיפים שמן קוקוס, חלב, ביצים ומייפל וטורפים.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
מחממים מעט שמן קוקוס או חמאה במחבת ומטגנים בכל פעם 2 כפות גדושות מהבלילה.
הופכים לצד השני ומטגנים עד הזהבה קלה.
מגישים עם סירופ מייפל.