Go Back
הדפסה

פנקייק תפוחים ובננות מקמח כוסמין

פנקייקים מעולים מקמח כוסמין עם שדרוג של תפוחים שנותנים להם טעם ומרקם משגע וללא תוספת סוכר לבן - ארוחת בוקר מפנקת שילדים וגם המבוגרים אוהבים במיוחד.

זמן הכנה 10 דקות
זמן בישול/אפייה 20 דקות
זמן הכנה כולל 30 דקות

מצרכים

  • 1 בננה בשלה
  • 2 תפוחים מסוג גאלה
  • 1/4 כוס שמן קוקוס או חמאה מומסת
  • 1 כוס חלב
  • 2 ביצים L
  • 3 כפות מייפל או סילאן
  • 1 ו-1/2 כוסות קמח כוסמין או לבן
  • 1 שקית (10 גרם) אבקת אפייה

אופן הכנה

  1. מועכים את הבננה ומעבירים לקערה.

  2. מגרדים את התפוח בפומפייה על החלק העבה ומוסיפים לבננה.

  3. מוסיפים שמן קוקוס, חלב, ביצים ומייפל וטורפים.

  4. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.

  5. מחממים מעט שמן קוקוס או חמאה במחבת ומטגנים בכל פעם 2 כפות גדושות מהבלילה.

  6. הופכים לצד השני ומטגנים עד הזהבה קלה.

  7. מגישים עם סירופ מייפל.