מתכון לסלט בורגול עם עשבי תיבול, שקדים קלויים ורוטב מדהים שאתם חייבים להכין ממנו כמות כפולה.
וכן, הוא מתפקד לגמרי גם כארוחה ולא רק כסלט לצד העיקרית.
מבשלים את הבורגול במים רותחים עד ריכוך ומסננים.
קוצצים דק את עשבי התיבול ומעבירים לקערה עם הבורגול.
קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ממש ומוסיפים לקערה.
חותכים את התפוח לקוביות קטנות (אפשר עם או בלי הקליפה) ומוסיפים לסלט. מוסיפים גם את החמוציות.
במחבת חמה, ללא שמן, קולים את השקדים עד הזהבה עדינה. מצננים.
מתבלים את הסלט בשמן זית, לימון, מלח, פלפל, מייפל וצ'ילי קצוץ ומערבבים.
מפזריםאת השקדים ומגישים.