בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את כל מצרכים הבצק ומערבלים עם וו גיטרה עד שנוצר בצק חלק. אם צריך מוסיפים 2 כפות מים. לשים מעט עם הידיים, משטחים למעין פיתה ועוטפים בניילון. מעבירים למקרר לרבע שעה.
בינתיים מכינים את המילוי: מערבבים חמאת שקדים עם שקדים טחונים, קוקוס לבן ומייפל.
פורסים את התפוחים לפרוסות דקות מאוד. אפשר עם מנדולינה או עם סכין חדה.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים, על נייר אפייה, למלבן או ריבוע או עיגול (לא קריטי) בעובי1/2 ס"מ.
מניחים במרכז הבצק את מילוי השקדים ומקפידים להשאיר שוליים של 5 ס"מ ללא מילוי.
מניחים את התפוחים על המילוי בצורת רעפים צפופה.
מפזרים מעל אוכמניות (לא חובה) ואפשר גם פטל או פרוסות פרי אחר שאוהבים כמו אפרסקים למשל(בעונה).
סוגרים את יתרת הבצק שמסביב על התפוחים ומברישים את הבצק בביצה. בשלב הזה אפשר לפזר על הביצה מעט סוכר דמררה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות או עד שהבצק זהוב. מגישים עם קרם פרש, שמנת חמוצה או גלידת וניל.