ספרינג רול כמו במסעדות - במילוי ירקות ותפוחים עם רוטב חמאת בוטנים משגע. גם משביע, גם חסכוני בקלוריות וגם טעים בטירוף
מכינים קודם את כל הירקות והתפוחים: חותכים את הגזרים, הזוקיני, התפוחים והכרוב לפרוסות דקות ואז פורסים למקלות (ג'וליינים). אפשר עם סכין או בעזרת קולפן ג'וליינים.
מכינים את הרוטב: קוצצים דק דק את הג'ינג'ר והצ'ילי ומערבבים עם כל ממצרכי הרוטב. אם הרוטב סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים.
מרכיבים: מרטיבים דף אורז במים למשך 3 שניות ומניחים על משטח העבודה.
מניחים בתחתית דף האורז עלה חסה ומעליו שמים מכל הירקות והתפוחים. מפזרים מעל כוסברה,עירית ועלי נענע.
סוגרים את הקצוות של דף האורז פנימה ומגלגלים לצורת אגרול.
מגישים עם הרוטב.
אם לא מכינים את הרוטב בצד חשוב להרטיב את פנים הספרינג רול עם רוטב שמכינים מאותה מתכון של הרוטב רק ללא החמאת בוטנים.