מינימום מצרכים, המון בריאות וטעם מדהים שמגיע רובו מהירקות - סטייק בטטה עם סלט עגבניות חריף שמגישים עם טחינה גולמית
חותכים את הבטטות לפרוסות אורכיות בעובי 1/2 ס"מ.
מערבבים בקערה קטנה שמן זית וסילאן ומברישים את הבטטות.
צולים את פרוסות הבטטה על אש גבוהה במחבת פסים עד שכל צד מקבל סימני צריבה יפים והבטטה מתרככת.
בינתיים קוצצים דק שום, בצל וצ'ילי וחותכים את העגבניות לקוביות.
מערבבים את כל מצרכי הסלסה ומניחים, ממש לפני ההגשה, מעל הבטטות. מזלפים מעל טחינה גולמית ומגישים.